0

Startup-urile și antreprenorii de energie regenerabilă din Africa de Sud vor avea ocazia să se prezinte în fața unei adunări de investitori internaționali și locali cu potențial de a finanța oportunități de investiții, la Summit-ul Green Energy Africa, din 5 octombrie 2022, relatează itnewsafrica.com.

Inițiativă a Hyve Group, compania din spatele Mining Indaba și Africa Oil Week, evenimentul numit Energy Investment Village va reuni proiecte locale de tehnologie curată care vor încerca să atragă finanțare de la un grup influent, care deține un potențial de peste 100 miliarde de dolari.

Hyve Group colaborează cu Saldanha Bay Innovation Campus (SBIC) și cu firma de consultanță RIIS pentru a identifica start-up-urile și antreprenorii locali care ar putea fi potrivite. În urma unui proces inițial – și detaliat – de aplicare, o listă scurtă de candidați se va îndrepta către evenimentul de prezentare din octombrie. CEO-ul Zonei de Dezvoltare Industrială din Saldanha Bay, Kaashifah Beukes, spune că evenimentul oferă o oportunitate incredibilă, care nu este ușor disponibilă start-up-urilor locale: „Găsirea partenerilor de investiții potriviți poate fi o sarcină extrem de provocatoare, chiar și pentru cele mai experimentate companii. Pentru start-up-uri și antreprenori cu resurse limitate, a nu putea găsi căile potrivite de finanțare este un factor inhibitor care funcționează împotriva obiectivelor de dezvoltare ale Africii de Sud”.

Candidații selectați pe lista scurtă vor avea acces la investitori prin oportunitatea de prezentare și vor primi cursuri gratuite de afaceri, în pregătirea evenimentului.

Hyve Group susține că așteaptă cu nerăbdare rezultatele Energy Investment Village.

Mai puțin diesel, mai multe surse regenerabile. Industria filmului atacă risipa de energie

Previous article

Industria aeronautică reinventează mobilitatea aeriană

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in News