0

O a patra scurgere de gaze naturale a fost identificată în Marea Baltică din gazoductele Nord Stream, vizate de un presupus sabotaj, anunţă joi Paza de Coastă suedeză. (News.ro)

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță că măsura privind compensarea prețului la benzină și motorină cu 50 de bani, care expiră la finalul acestei luni, va intra în ședința de Guvern de joi, având toate avizele. Proiectul prevede prelungirea măsurii compensării pentru încă trei luni, până la finalul acestui an. (Profit.ro)

Ministerul Energiei va lansa în acest an call-uri de proiecte prin Planul Național de Redresare şi Reziliență, prin care firmele pot accesa bani pentru producția de baterii electrice şi panouri solare, a anunțat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu. (energynomics)

Cât de pregătită este România pentru aprovizionarea cu gaze naturale în iarna 2022-2023? Studiu EPG. (Investenergy)

Compania Tesla, condusă de Elon Musk, a luat decizia de a mări prețurile de încărcare a mașinilor electrice la așa-numitele super-încărcătoare (supercharger, n.r.) pe care le deține în Europa, mișcarea fiind cauzată de prețurile tot mai mari la energie. (Wall-Street)

STUDIU SOCIAL INNOVATIONS SOLUTIONS: 75% dintre cetăţeni cred că sursele de energie regenerabilă ar trebui să predomine. (Bursa.ro)

Telefonia mobilă ar putea avea de suferit în toată Europa, în această iarnă, dacă operatorii nu vor lua măsuri rapide în acest sens. Întreruperile de curent sau raționalizarea energiei ar putea distruge anumite părți ale rețelelor mobile din regiune. (Ziare.com)

Cum fac fermierii trecerea la energie regenerabilă; cu investiții, inovații și entuziasm

Previous article

Investiții de 40 miliarde de dolari pentru transformarea Egiptului într-un hub de energie verde

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *