0

Programul numit San José Clean Energy asigură acces echitabil la energie verde pentru peste 800 de clienți, cărora le reduce facturile de energie cu până la 55%.

Programul oferă 100% energie solară la o reducere de 20%, care poate fi combinată cu alte reduceri lunare. Clientul mediu Solar Access economisește 32 de dolari pe factură, iar unii economisesc peste 100 de dolari lunar.

Practic, este furnizată energie verde pentru clienți fără să fie necesară instalarea de panouri solare. Clienții eligibili pot aplica pentru a fi adăugați pe lista de așteptare a programului și, pe măsură ce locurile devin disponibile, vor fi înscriși pe principiul „primul venit, primul servit”. Aplicațiile sunt acceptate online, prin poștă sau prin telefon. „Vreau să mulțumesc San José Clean Energy pentru implementarea unui astfel de program pentru rezidenții noștri. Prea multe dintre comunitățile noastre sunt împovărate în mod disproporționat de schimbările climatice și de facturile mari la utilități. Solar Access abordează acest lucru prin furnizarea de energie electrică curată la reducere”, a spus primarul Sam Liccardo.

Programul a colaborat cu organizații locale pentru a se asigura că toți clienții eligibili au posibilitatea de a auzi despre program și de a aplica, inclusiv cei fără internet sau care vorbesc alte limbi. Printre parteneri se numără Rețeaua Internațională de Asistență pentru Copii, Mujeres Empresarias Tomando Accion și Fondul Comunitar Alviso. Campania de informare Solar Access este finalistă pentru un premiu pentru diversitate, echitate și incluziune din partea Asociației Oficialilor de Informații Publice din California. Peste 80% dintre aplicații au fost depuse prin telefon sau prin poștă, iar peste 40% dintre solicitanți vorbesc vietnameză sau spaniolă.

„Ne angajăm să lucrăm cu comunitatea pentru a menține nevoile clienților noștri în prim-plan pe măsură ce facem tranziția către un viitor cu energie verde”, promite Lori Mitchell, directorul Departamentului de Energie Comunitară, care operează SJCE.

San José Clean Energy a încheiat recent un parteneriat cu Renewable America, pentru a construi o nouă instalație solară care va furniza energie clienților Solar Access. Proiectul West Tambo Clean Power va fi construit în comitatul Merced și este de așteptat să intre în funcțiune în aprilie 2023. Între timp, energia pentru clienții Solar Access provine dintr-un proiect solar existent în Corcoran, California.

De la valurile mării la convertirea platformelor petroliere scoase din uz

Previous article

Pactul Verde European: Mijloace la îndemână de a transforma locuința într-o casă „verde”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Electric