0

Având în vedere prevederile din Ordonanța de urgență nr. 143/2021 pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, precum și pentru modificarea unor acte normative, a fost creat cadrul legal care a permis demararea primei campanii de informare de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Scopul campaniei îl constituie conștientizarea clienților finali cu privire la drepturile pe care le au în relația cu furnizorii de energie, inclusiv cele prevăzute în Standardul de performanță pentru activitatea de furnizare a energiei electrice/gazelor naturale, cele mai importante aspecte legate de alegerea unei oferte de furnizare a energiei electrice sau a gazelor naturale, precum și înțelegerea informațiilor prevăzute în factură. Cunoașterea și respectarea acestor drepturi sunt aliații consumatorilor, mai ales în conjunctura actuală de pe piața energiei.

Campania se adresează celor cca. 9,8 milioane de consumatori de energie electrică și peste 4 milioane de gaze naturale şi se va desfăşura începând cu a 2-a jumătate a lunii august atât în mediul audiovizual, prin difuzarea de spot-uri audio şi video, cât şi în mediul on-line și social media. Pe segmentul audiovizual, campania va avea două părți, a doua fiind programată în lunile octombrie-noiembrie. Întreaga campanie se va încheia pe 30 noiembrie 2022. Menționăm că ANRE va derula anual, potrivit legii, astfel de campanii de comunicare.

Conceptul, difuzarea şi promovarea sunt realizate de S.C. All Media Company S.R.L., societatea câștigătoare a licitației organizate de autoritate în cursul acestui an, un partener eficient pentru atingerea acestui obiectiv stabilit pentru ANRE.

Comunicat ANRE
Imagine de Pexels de la Pixabay 

Vânzările de mașini electrice și hybrid au depășit vânzările de mașini diesel

Previous article

De la valurile mării la convertirea platformelor petroliere scoase din uz

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Intern